Norodd Motorsport

 
 
MENY
Hjem
Bilder
Video
På rallytur?
Avisklipp
Login
 
Økseter sugen på revansj!

Peder Økseter og Øyvind Bråten stiller til start i årets femte NM løp i rally, Aurskog Høland Rally. Og det med en ekstra vilje til å ville vinne.
Etter to brutte NM løp, hvor begge endte på taket, er de nå klare for revansj.

Når uhellet har vært ute på de siste to NM løpene, har duoen kjempet blant sekunder mot erkerivalen Sveinung Bieltvedt. Nå vil de til mål, og det foran Sveinung.
For å få til det, må jeg stå å kjøre, men allikevel holde meg på veien. På noen fartsetapper kjennes det ut som jeg skal gjøre som i Flåklypa Grand Prix, hvor Reodor Felgen tråkket gasspedalen gjennom golvet, ler Peder.
Det er så små marginer mellom de to Fiestaførerne at en unødvendig nedbremsing er nok til å bli nummer to.
Økseter og Bråten har nå kjørt to asfalsprintløp, (hhv. Lillehammer og Elverum), hvor det har gått veldig bra. I tillegg har det blitt en god dag med testing på grus, hvor forskjellige oppsett ble prøvd ut. Slik at nå står de klare for en ny NM runde!

Peder ligger som nummer 6 i NM, og har enda til gode å vinne en NM runde i år. Nå skal det skje, sier 40 åringen med et lurt smil.

Rally Norway’s underskudd har ikke Peder mye kommentarer til, men han håper det vil bli en ny VM runde i Norge. Jeg fikk dessverre økonomien for sent på plass for å kjøre Rally Norway nå i å, derfor ønsker jeg en ny mulighet senere, kan han fortelle.
Men først må vi komme til mål i NM løpene, fortsetter han og ler.
Peder kjørte sitt løp nummer 100 på forrige NM løp, så han skal ha rutine nok til å klare det, men det kan vel også bli litt hett oppi topplokket under kampens hete, og da går det ofte galt.

  Vi jobber i samarbeid med:

NM stillingen:

1. S. Bieltvedt (164)
2. P. Økseter (123)
3. T. Svenkerud(107)
4. C. Andresen (107)
5. J I. Bakken (101)

Fiestacup:

1. S. Bieltvedt (53)
2. T. Svenkerud(42)
2. J.I Bakken (40)
4. P. Økseter (39)
5. P. Rolfsen (22)


Andre samarbeids-partnere: